Auteur: Roy van Gellekom

Een mooie stap voorwaarts…

Leestijd: 1 minuut

De IT-markt groeit snel en technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als IT-dienstverlener is het belangrijk om mee te bewegen om klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

In de afgelopen jaren hebben we als ITPG ons portfolio stevig verbouwd. De Moderne Cloud Werkplek en ons Security Operations Center zorgen voor een solide basis om veilig samen te kunnen werken. Met ons derde thema ‘Inzicht in Data’ maken we resultaten en management informatie inzichtelijk in strategische dashboards en ondersteunen we processen door het ontwikkelen van business apps.

Deze drie thema's komen voort uit onze pijlers Advies, Inrichting en Beheer met als uitgangspunt "Stel de mens centraal! Techniek is ondersteunend.".

Uit de markt kregen we steeds meer vragen of we ook de ‘zachte’ cq ‘non-IT’ kant van de IT in kunnen vullen. Advies en begeleiding op management en directie niveau om de snel veranderende technologie op begrijpelijke en vooral behapbare wijze in te richten. Business analisten, project- en programma managers, verandermanagers, informatiemanagers maar ook CISO’s. Onze klanten schreeuwen om deze ondersteuning.

Onlangs zijn Yannick Diederen en Björn Nievergeld gestart. Als managing partners vullen zij dit soort adviesvragen in. Dat doen we in een gezonde mix van interne en externe collega's binnen het MKB en Grootzakelijk domein. Hiermee geven zij een verdere invulling aan onze pijler Advies. Waarmee ITPG verder groeit in het adviseren en begeleiden van bedrijven bij het oplossen van hun ICT en organisatorische uitdagingen.

 

Deel deze pagina
Roy-van-Gellekom-avatar-24.jpg
Meer informatie